Parking
For ikke å innskrenke unødvendig valgte jeg ikke Bil/motor/kjøretøy kategorien
Det blir kanskje mye rot, men det er også en del av historien
Utstyr
  • Nikon 70S
  • AF Nikkor 18 - 70
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger85
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510403} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lars Ivarson F.

stilig parkering og endå meir spektakulær doning..gromt
Kirsten H.

Praktisk kjøretøy i sommervarmen. Godt sett. Fin komposisjon.
mvh Kirsten
Rune K.

Fin dokumentasjon. Liker komposisjon og farger her. Interessant å se de tekniske løsningene, det ser ut som utgangspunkt har vært en vanlig sykkel.
Avsluttet .

Artig farkost, fin kontrast mellom det fargerike kjøretøyet og det grå/mattrøde i muren. Tror jeg ville croppet littegrann på høyre side, men det er kanskje bare meg.
Tove B.

Liker :) Ville beskjært litt nede og til høyre. Muligens også noe oppe. Godt sett motiv. Flott kontrast mellom omgivelsenes gråhet og "sykkelens" fargeprakt.
Geir F.

Takk til Lars, Kirsten, Rune, Håvard og Tove for fine kommentarer. Jeg er enig, Tove, at noe beskjæring særlig til høyre kunne gjort seg.
Beste hilsen
Geir
Roar K.

Fargerikt mot de grå bygningsmaterialene. I Old Dehli i India er det bare slike kjøretøy som har lov til å ferdes.
I januar 1973 ble jeg og en engelskmann pluss vår bagasje fraktet fra jernbanestasjonen til The Golden Temple i Amritsar i sprutende regnvær i et som var både mindre og ikke så forseggjort kjøretøy.
Nå, bortimot 40 år senere har jo slike blitt populære sightseeing taxier i bl.a. Oslo.

Roar
Geir F.

Takk for kommentaren din, Roar. Bildet er faktisk tatt i Amritsar, ikke langt fra The Golden Temple. Så da har de skaffet seg bedre og mer fargerike rickshaw'er siden 1973. Jeg bor selv mye av året i Delhi, og det er riktig at i Old Delhi er dette eneste tillatte kjøretøy (tohjulinger er selvsagt over alt, uansett). Jeg kom fra Kolkata (Calcutta) i går, og der brukes fortsatt rickshaw'er trukket av mennesker, som stort sett er fattige bønder fra Bihar.
Geir
Willy K.

Liker dette! Fine fargetoner, behagelig lys. Ville kanskje justert utsnittet litt, men npr jeg prøver blir det mye sykkeldoning og mindre miljø, og her synes jeg egentlig at miljøet må få være med.
Geir F.

Jeg prøvde meg også langs de baner, Willy. Men kom til samme konklusjon: at "rotet" er det miljøet som skaper mye av bildet. Men takk for fin kommentar.
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu