Wasser
Utstyr
  • Eos 1
  • Rælmikken min
  • Blender-
  • Lukker1/4s
  • Filmtypedias av no slag
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger594
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24499} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Fred A.

Heisan Nils! Der kom det bildet åjo!Det ble vel ikke så værst? Litt trang beskjæring i overkant(over steinen).+ en liten lys prikk oppe i høyre hjørne.
Rett opp.

strudeltutt!
FMA
Nils B.

Fint bilde med fine former, men her hos meg virker bildet noe hardt. Enig med Fred ang. beskjæringen.
mvh Nils
May-Lise L.

Førsteinntrykket mitt var ''Nydelig bilde'' og det står jeg ved. Men jeg må ule med de andre ulvene ang. beskjæringen :)
Ferran C.

I like that stresset water between the strenght and pasivity of the rocks.
Ferran
Nils H.

Tusen takk for kommentarene! Jeg er enig i at beskjæringen i overkant ble litt stram. Jeg måtte ta vekk noen svarte steiner på høyre side, og jeg ønsket ikke at bildet skulle bli kvadratisk. Dessuten synes jeg selv at kontrastene ble litt tøffe i dette bildet. Vet ikke om andre er enige i dette ?
MVH Nils Hegre

Tarjei Ekenes K.

flott bilde. om det ikke blir skjært bort, kunne man gjøre det mørkt/evt vann over de forstyrrende elementene i toppen av bildet
Nils B.

Hei Nils
Desto mer jeg ser på bildet ditt, jo mer liker jeg det. Når det gjelder kontrast og tøffhet, ja da er jeg faktisk enig med deg. Men jeg mener at å lette bilde litt mellomtonene hadde gjort seg.
mvh Nils
Roy S.

Fin sløring. Bra bilde. Syns utsnittet er helt greit
Tom B.

Mange kjenner kanskje min aversjon mot vann på lang lukkertid. Et særdeles oppbrukt motiv som - dersom det ikke er absolutt topp utført - er nødt til å bli en klisje.

Dette er etter min mening under gjennomsnittet (nei, jeg er ikke en sur kverulant - jeg er egentlig ganske hyggelig -men nå er jeg bare ærlig).

Komposisjonen er svært lite vellykket; et eller annet rot oppe på toppen trekker øyet dit, en sten ut av bildekanten både på høyre og venstre side trekker øyet mitt dit.
Fargene er grumsete og ikke spesielt lekre (det behøver de jo heller ikke være for at det skal være et bra bilde forresten), en lengre lukkertid ville skapt mer harmoni i vannet etc etc.
Evt. råd fra meg (dersom du nå gidder å høre på sånt) vil vel framgå av gulpene over, men det viktigste er vel å gå stier og ikke motorveier når det gjelder motivvalg.

Sorry, men det heter jo bildekritikk...

God påske og god motivjakt!

TomB.
Carsten A.

Gode råd fra TomB. La meg for min del kalle dette et brukbart tilløp, med 2 åpenbare svakheter. Dels er utsnittet lite gjennomtenkt (eller lite bearbeidet i opptaksøyeblikket), jfr. kommentaren fra TomB. Ellers ser det ut til at dette (svært tradisjonelle) stein/vann-opptaket er gjort i direkte sollys. Hver og én får selvsagt mene hva de vil om rettet lys, men sikkert er det at på blanke flater får en massevis med reflekser som det er omtrent umulig å holde styr på. Her er det blitt en hel del lyse flekker ut av dette, og de gir et uryddig inntrykk. Botemiddel? Gråvær eller natt. Dårlig vær (eller andre former for diffust lys) girr ofte beste fotolys, ganske spesielt når det gjelder slike små utsnitt av naturen som her.
MVH CA
Torgeir S.

Jeg synes dette var et hærlig bilde med flotte farger og mye liv!

Mvh. Torgeir
Nils H.

Til TB og CA:
Kritikken er notert og jeg er langt på vei enig med dere begge to. Er nesten litt overrasket (men glad) over all den gode kritikken:-)
MVH Nils Hegre
susanne e.

Bilde som faller i smak dette,får lyst å hoppe uti !

VH. Susanne.
John G.

Hallo!
Ærlighet varer lengst :-) ...
John
Lars-Anders M.

Bra , men oppbrukt motiv. Slike bilder er det mange av.
Gunnar S.

Liker dine andre bilder mye bedre enn dette. Det ble lissom ikke nok ''sprut'' i dette.

mvh
Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu