NorWay
:)
Helt greit, meget fornøyd :)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-02 23:05:11
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tokina 19-35mm
  • Brennvidde19mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetHoya HMC Pol.Cir., stativ :)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger468
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231447} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kristoffer Ø.

Jeg synes dette bildet var utrolig fint! Fin komposisjon med den lille steinen til venstre som gir noe ekstra å se på nære også... Nydelig landskap med vannene og fjellene!

Stilig!!!
Jeg likte også V1 best!!!!!!!!

- Kristoffer -
Jørgen D.

Oi for et vakkert bilde! Jeg likte de fine klare fargene og skarpheten godt. Det eneste jeg ikke helt vet om jeg likte var grønnfargen på himmelen til høyre, den ser på en måte litt ''fake'' ut, men på en annen side litt stilig ut også. (grønnfargen kommer vel av at du har brukt polafilter? )
Men du hadde komponert bildet veldig bra så jeg synes dette var et VELDIG godt bilde!
Arild L.

Vakkert bilde av norsk natur. Går ut ifra at dette er ifra Jotunheimen der du ser Besseggen til venstre. Fine farger, skarpt og flott komp. Har ingen ting å utsette.

Mvh Arild
Kacper R.

◙кя◙..

Jørgen Dyrop: Hmmm.... grønn himmel, ja det er nok min skyld, jeg har helt sikkert gjort noe feil, men det var så sterkt lys at jeg ikke så så veldig mye på den lille LCD skjermen i kameraet, gjennom linsa har jeg nok ikke lagt merke til det... :-/ Men sånn er det, slike feil ser man oftest litt for sent ;)
Kacper R.

◙кя◙..

Takk Arild :)

◙кя◙..
Anne-Lise S.

Må aller først spørre deg hvor dette er tatt hen? Du tar så mange flotte landskapsbilder fra landet vårt at jeg blir nysgjerrig på det. Kanskje kan du skrive inn stedet som undertekst til bildene dine.

Nok et nydelig Norges-bilde fra deg! Jeg liker hvordan du har valgt å ta med steinen til venstre, og hvordan den bidrar til å skape dybde i dette bildet. Flott hvordan du også får med noe av grunnen du står på før du fører oss innover mot vannet og bort til fjellene der inne. Fargene er klare og fine, også. Kanskje har du skarpa bildet litt mye? Synes kanskje konturene i berget nærmest oss er noe for oppskarpa, men det er mulig det bare er meg... Gleder meg til flere bilder fra deg! :-) V1 selvfølgelig, men s/h versjonen fungerer også bra.

Anne-Lise
Kacper R.

◙кя◙..

Anne-Lise Stangenes: jeg kan godt skrive under bildene hvor de er tatt :) Dette ble tatt på Bessegen, altså i Jotunheimen ( nesten alle ''norgebildene'' mine er tatt der :)

Jeg har beskåret bildet, men det var nok ikke for mye... Jeg måtte gå ned litt med kvaliteten på bildet, du ser jo at det er litt mindre enn alle de andre bildene... Bildet er tatt i RAW, så jeg måtte bytte format og så i tillegg gikk jeg ned med kvaliteten for å kunne legge til et stort nok bilde :) jeg tror at det er gjør steinene litt ''oppskarpa'' ;)

◙кя◙..
Hans-Jørgen H.

Hei Kacper!
Er imponert over dette her og flere andre av landskapsbildene dine! Du har utvilsomt et godt blikk for fotokunst og komposisjon. Og bare 15 år!
gleder meg til å se mere fra deg. Lykke til videre Kacper!

Hilsen Hans-Jørgen.
Kacper R.

◙кя◙..

Hans-Jørgen Hovelstad: Tusen takk :) Det var hyggelig å lese :)
Nina R.

kjempeflott dette også :) har skrevet en kommentar på en av dine nederste bilder

Mvh Nina
Ole-Kristian T.

Utrolig vakkert og bra bilde av et pent stykke Norge :)
kine p.

:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu