Utstyr
  • Nikon D70
  • 85mm f/1.4
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/1.4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger501
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203342} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Rødt, Grønt, Blått + litt gult - joda, fine fargekombinasjoner og velplassert skarphetsplan. Litt usikker på om jeg muligens synes det er for trangt i bunnen og at du har vært for raus i toppen. Motivet er vel ikke allverden - men greit nok.
Dag T.
Tror jeg ønsker meg ørlitegranne mer på venstresiden, både på grunn av armen og bakenden av bilden, men ellers et ganske fint beskrevet øyeblikk. Jeg får en følelse av at barnet pusler med sitt, stille og rolig i en egen verden.
Dag J.
Enig med Dag T. her. Litt mer rom kanskje, men flott dokumentert øyeblikk, og bra detaljer i front.
Amund Blix A.
Takk for kommentarer. Har ikke mer å gå på sidene, bildet er ikke beskjært..
Det er roen, det lille øyeblikket jeg selv liker her også. La det ut for å høre om andre fikk samme inntrykk, godt å sjekke magefølelsen en gang imellom :-)
Teknisk så er jeg også imponert over hvor mykt 85mm f/1.4 tegner i områdene ut av fokus, synd objektivet ikke er mitt :-(

Amund
Fredrik T.
Fin beskrivelse ... satt og hørte på Enya, da jeg så bilde, noe som forsterket følelsen av ro. Ellers er jeg enig med kommentarene ang venstre siden. Slutter litt for tett til håndleddet. Ja 85 1,4 har en flott bokeh, noe som sees her..
Knut-Inge J.
Eit annaleis, fiffig barneportrett, som eg har stor sans for. Høgre handa hans er på veg, i ei eller anna retning. ''Ser'' liksom det konsentrerte ansiktsuttrykket hans... ikkje ansiktsuttrykket hans.... Flott med fargane som går igjen: grønt - grønt, svart - svart, kvitt - kvitt... + blått og raudt.
Karine A.
Et nydelig lite, men effektfullt motiv!! Kunne godt ha vært plassert sammen med en artikkel om barnhagebarn eller lignende! Fine farger og jeg syns at bildet er godt komponert. Til forskjell fra noen av de andre synes jeg at bildet nettopp får sitt spesielle rolige uttrykk fordi beskjæringen av bildet er som det er. Liker hvordan hendene danner rammene rundt leken til barnet!

:) Karine
Avsluttet .
hei :)! først og fremst vil jeg si at du har mange fantastiske bilder! Jeg ble veldig inspirert.

Over til bildet:
Jeg ser du har fått et par kommentarer allerede..
Hånden: Litt statisk bevegelse? Hadde den vært mer levende om den hadde vært litt bøyd? eller tatt akkurat idet, gutten heller sanden på lasteplanet? ville kanskje ha tonet den litt ned oppå håndleddet. slik at litt mer volum kom fram. ?

t-skjorta: :) liker draperiene og bevegelsene i den, men de to røde "flekkene" som er dust ned, kan se ut som blod flekker, for å overdrive. Kunne disse vært fjernet?
du har jo fortsatt gjenntagelse av det røde i skoene :)

Mvh Tone Gauden
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu